.

african bride I

Het beeld van de African Bride I is tegelijkertijd krachtig en fragiel. Een subtiele combinatie van trots en kwetsbaarheid.

Bij elke ShadowBox leggen we het gedroogde materiaal op een lichtdoorlatende achtergrond. Deze achtergrond stellen we specifiek samen aan de hand van het natuurlijk materiaal. Materiaal en achtergrond worden tegelijkertijd gefotografeerd.

Bij de African Bride zijn we uitgegaan van een geschilderde achtergrond die het sterke zowel als het kwetsbare beeld van de bloem versterkt.

Dit geld ook voor de kleurkeuze aan binnenzijde van de lijstbekleding: diep geel, gele oker, oxide-rood, ultramarijn blauw en wit. De gehele lijst is afgewerkt met een transparante vernis.

Afmetingen: 44,7 cm hoog, 30,6 cm breed en 4,4 cm diep.

De ShadowBox wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 3o exemplaren.

Prijs: € 650,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button