.

butterfly blue delphinium I

De ShadowBox Butterfly Blue Delphinium I biedt in diepe inlkijk in de structuur van het natuurlijke materiaal van de plant.

Door de specifieke manier van drogen en daarna fotograferen blijft de fragiele kleur blauw overeind en krijgt de structuur een subtiel abstract karakter.

Uitgaande van de karakteristieke sfeer van de afbeelding ontwierpen wij een lijst die naadloos aansluit op de voorstelling.

De lijst is aan de binnenzijde bedekt met handgekleurd papier in de kleuren phthalo blauw-rood, ivoor zwart en gele oker. De buitenkant van de lijst is bekleedt met damast dat op een bijzondere manier is gekleurd met sporen roest.

Over de gehele lijst is een uv-bestendige vernis aangebracht.

Deze ShadowBox heeft een afmeting van 46 cm hoog en 31 cm breed en 4,4 cm diep. De voet heeft een diepte van 17 cm.

Het object wordt uitgebracht in een gelimiteerde en genummerde serie van 30 stuks.

Prijs: € 625,00 (incl.btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button