chestnut blossom (close 1)

chestnut blossom (close 1)

De ShadowBox Chestnut Blossom (close 1) zet de bekende voorjaarsbloesem in een heel ander daglicht. Dit takje met enkele bloemen is vanuit een heel ander perspectief te zien.

Hoewel het dood materiaal is, roept het, door het daglicht dat door de afbeeldings stroomt, een dynamisch levend beeld op.  Kleuren en structuren waar je naar blijft kijken en steeds weer iets nieuws ontdekt.

In lijn met de kleuren hebben we de lijst voor deze ShadowBox ontworpen. De lijst is aan de binnenkant bekleed met gekleurd papier en aan de buitenkant met wit damast.

Over de gehele lijst is een uv-bestendige vernis aangebracht.

Deze ShadowBox heeft een afmeting van 45 cm hoog en 30,3 cm breed en 4,4 cm diep. De voet heeft een diepte van 17,1 cm.

Het object wordt uitgebracht in een gelimiteerde en genummerde serie van 30 stuks.

Prijs: € 625,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button