.

indian cress (fragment 3)

Na het speciale droogproces dat wij toepassen bleven er van de gele Indian Cress slechts heel dunnen bloemblaadjes over. Bijna geheel transparante bloemblaadjes in combinatie met scherp afgetekende contouren van meeldraden en bloembodem.

De Indian Cress is geplaatst op een nat-in-nat geschilderde achtergrond in de sterk contrateerdende kleuren, waardoor het fragiele karakter van het materiaal goed tot z’n recht komt.

Een mix van de kleuren uit de compositie is aangebracht op de binnenzijde van de lijst. Toegepaste kleuren: gele oker, ultramarijn blauw en oxide rood.

De buitenzijde van de lijst is bekleed met een witte damast.

De gehele lijst is afgewerkt met een transparante vernis.

Afmetingen: 44 cm hoog, 31 cm breed en 4,4 cm diep.

De ShadowBox wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 30 exemplaren.

Prijs: € 650,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button