.

musk mellow

De Musk Mellow is de eerste ShadowBox in een serie van een wat groter formaat.

De lijst heeft een afmeting van 60 cm hoog, 41 cm breed en 5,5 cm diep.

Bij de vormgeving en de compositie zijn we nadrukkelijk uitgegaan van ijle kleuren en structuren in het natuurlijk materiaal.

Bij het composeren van de achtergrond hebben we gezocht naar een natuurlijke dieptewerking, waadoor het gevoel en de sfeer van een zeegezicht wordt opgeroepen.

In het fotografisch proces is bewust gebruik gemaakt van strijklicht. Hierdoor ontstaan subtiele witte lichten, die ook bij weinig daglicht hun effect blijven houden.

Toegepaste kleuren: titanium wit, ultramarijn blauw, oxide rood en zwart. De buitenkant van de lijst is bedekt met witte damast en de gehel lijst is afgewerkt met een transparante vernis.

De ShadowBox Musk Mellow wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 3o exemplaren.

Prijs: € 775,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button