.

wirling butterfly

Na het speciale droogproces dat wij toepassen bleef er van de Wirling Butterfly een spannend restant over.  Bijna geheel doorzichtige bloemblaadjes in combinatie met scherp afgetekende meeldraden en zaaddoosjes.

De bloemresten zijn geplaatst op een nat-in-nat geschilderde achtergrond in de kleuren die ook in het gedroogde materiaal voorkomen.

Een mix van de kleuren uit de compositie is aangebracht op de binnenzijde van de lijst. Toegepaste kleuren: oxide rood, magenta, gele oker en zwart.

De buitenzijde van de lijst is bekleed met een witte damast.

De gehele lijst is afgewerkt met een transparante vernis.

Afmetingen: 31 cm hoog, 44,5 cm breed en 4,4 cm diep.

De ShadowBox wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 30 exemplaren.

Prijs: € 650,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button