.

amaryllis (close 1)

Bij de ShadowBox Ameryllis (close 1) hebben we de macro-factor in de fotografie flink opgeschroeft. Daardoor onthult de rode bloem van de amerillys een ragfijn spel van vezels, haarvaten en zaden.

Doordat het materiaal in de droging heel dun is gebleven, kan het daglicht prachtig worden doorgelaten en worden de kleuren dieper.

Op basis van deze kleuren ontwierpen we de lijst die mooi aansluit bij de sfeer van de afbeelding. De lijst is aan de binnenkant bekleed met handgekleurd papier in een mengsel van de kleuren phthalo blauw-rood, cadnium rood, en rauwe omber. De buitenkant van de lijst is bekleed met witte damast.

Over de gehele lijst is een uv-bestendige vernis aangebracht.

Deze ShadowBox heeft een afmeting van 23 cm hoog en 31,8 cm breed en 4,4 cm diep. De voet heeft een diepte van 11,2 cm.

Het object wordt uitgebracht in een gelimiteerde en genummerde serie van 30 stuks.

Prijs: € 375,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button