.

christmas rose (close 1)

Bij de ShadowBox Christmas Rose (close 1) hebben we de macro-factor in de fotografie vergroot. Daardoor onthult de Christmas Rose een ragfijn spel van vezels, haarvaten en zaden.

Doordat het materiaal in de droging heel dun is gebleven, kan het daglicht prachtig worden doorgelaten en worden de kleuren dieper en de structuur scherper.

Op basis van de kleuren van de Rose ontwierpen we de lijst, die mooi aansluit bij de sfeer van de afbeelding.

De lijst is aan de binnenkant bekleed met handgekleurd papier in een mengsel van de kleuren indanthreen blauw, gele oker, caput mortuum violet en ivoor zwart. De buitenkant van de lijst is bekleed met witte damast.

Over de gehele lijst is een uv-bestendige vernis aangebracht.

Deze ShadowBox heeft een afmeting van 31,7 cm hoog en 43,7 cm breed en 4,4 cm diep. De voet heeft een diepte van 17 cm.

Het object wordt uitgebracht in een gelimiteerde en genummerde serie van 30 stuks.

Prijs: € 650,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button