.

floating daffodil

De bloem in de De ShadowBox Floating Daffodil is heel nauwkeurig gedroogd. Hierdoor is in de fotografie een scherp gestoken, bijna grafische beeld ontstaan.

Op het eerste gezicht lijkt het een zwart-wit beeld, maar wanneer het licht door het object speelt zien we de blauw-grijze tinten van de achtergrond.

Tinten, die worden versterkt door de kleuren in de bekleding van de lijst in combinatie met witte damast aan de buitenkant.

Bij het componeren van de achtergrond is gewerkt met een combinatie van olie en pigmenten op speciaal papier.  Gebruikte kleuren: cyaan blauw, phtalo blauw en limoen geel.

De gehele lijst is afgewerkt met een transparante vernis.

De Floating Daffodil wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 30 exemplaren.

Afmetingen: 31,5 x  21,6 cm

prijs: 450,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button