.

blue grape hyacinth

Bij het ontwerep van de ShadowBox Blue Grape Hyacint hebben we gekozen voor een meer abstracte weergave van het materiaal.

Na het drogen van een blue grape hyacinth bleef er een bijzondere indruk achter op het vloeipapier.

De kleur en vorm van de hyacint bleven vaag herkenbaar, waardoor, in combinatie met een bladstengel, een intrigerend abstract beeld ontstond.

We hebben de rand van de lijst met deze afbeelding in evenwicht gebracht met de inkleuring van het papier met gebrande sienna, rauwe omber en indanthreen blauw.

Over de gehele lijst is een uv-bestendige vernis aangebracht.

Deze ShadowBox heeft een afmeting van 21,8 cm hoog en 16,5 cm breed en 4,4 cm diep. De voet heeft een diepte van 9,7 cm.

Het object wordt uitgebracht in een gelimiteerde en genummerde serie van 30 stuks.

Prijs: € 250,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button