.

wisteria (fragment 1)

De bloem van de Wisteria  is zo transparant mogelijk gedroogd, waardoor het doorschijnende effect in de fotografie bereikt kon worden.

In de compositie is een heel directe verbinding gemaakt tussen het paarsblauwe van de wisteriabloem en de aubergine-rood-bruine tinten in de achtergrond. Hierdoor ontstaat een een spannend verband tussen de opaque delen en de licht doorlatende delen van de afbeelding.

De Wisteria (fragment 1) krijgt hierdoor een fragiel en ijl karakter.

De lijst is aan de buitenzijde bekleed met witte damast en aan de binnenzijde met handbeschilderd papier met een verlopende kleuring in gele oker en ivoor-zwart.

Ook deze ShadowBox wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 30 exemplaren.

Afmetingen: 44,4 x 30,4 cm

prijs: 650,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button