Algemene voorwaarden, verzending en retourzending

Algemeen

De ShadowBoxes zijn een ontwerp van de makers Madieke Fleuren & Jos Metselaar en worden gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid in een gelimiteerde serie uitgegeven.

De ShadowBoxes worden in naam van de makers verkocht door

FABRICAT | modest design v.o.f.

Molenveldlaan 134

6523 RN Nijmegen, The Netherlands

KvK nr. 6721 3758 | btw NL856879022B01

De koper is degene die tegen de vastgestelde prijs de gecertificeerde en genummerde ShadowBox aanschaft, ofwel via de webshop van Fabricat | modest design, ofwel door directe koop in het Fabricat-atelier in Nijmegen ofwel op andere door FABRICAT vastgestelde plaatsen (museumwinkels, e.d.).

Het is koper niet toegestaan om het ontwerp en de techniek van de aangekochte ShadowBox te kopieren of in wat voor vorm dan ook te veranderen of aan te passen. Op de afbeelding rust de bescherming van het auteursrecht dat berust bij beide genoemde makers.

De ShadowBoxes zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen en de prints zijn gemaakt van lichtechte pigmentinkt. FABRICAT | modest design is dan ook niet aansprakelijk voor slijtage of gebreken die zich bij een normaal gebruik (zorgvuldige plaatsing in een raamkozijn) zouden kunnen voordoen en de plaatsing ter plekke.

 

Verzending en levering

Bij aankoop via de webshop van FABRICAT | modest design wordt de ShadowBox schokvrij verpakt en verzonden met PostNL met als tarief categorie: verzekerd en aangetekend verzenden.

Na aankoop via de webshop ontvangt de koper per omgaande een e-mail waarin wordt aangegeven welke levertijd op dat moment actueel is. In de regel geldt bij een ShadowBox die op voorraad is een levertijd van 1 week. Wanneer de ShadowBox moet worden samengesteld, geldt in de regel een levertijd van 3 weken.

 

Retourzending

Ben je toch niet tevreden over je aangekochte ShadowBox, geen probleem. Je mag de ShadowBox binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen aan FABRICAT | modest design terugsturen. We zorgen er dan voor dat je betaling binnen 7 dagen na ontvangst wordt teruggestort.

Meldt dit middels een e-mail aan info@fabricat.nl. Je krijgt van ons een bevestiging dat we je retour-melding ontvangen hebben.

Zou je de ShadowBox liever in een andere maat willen hebben of in een iets andere kleurstelling, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De ShadowBox moet in de originele staat, onbeschadigd, compleet met Certficaat van Echtheid en de factuur in de originele verpakking worden teruggestuurd aan

FABRICAT | modest design v.o.f.

Molenveldlaan 134

6523 RN Nijmegen

The Netherlands

Wanneer de ShadowBox in bovenomschreven staat is terugontvangen, zal tot terugbetaling worden overgegaan.

De koper is dan ook verantwoordelijk voor een veilige verzending. Retourzending moet plaatsvinden in de oorspronkelijke verzendcategorie: verzekerd en aangetekend verzenden.

De kosten voor verzending zijn voor rekening van de koper.