.

butterfly blue delphinium III

De ShadowBox Butterfly Blue Delphinium III is een voorbeeld van de verbinding tussen vorm, kleur en structuur waar we steeds naar op zoek zijn.

De specifieke vormen en kleuren in de achtergrond van de afbeelding brachten we in lijn met het karakter van de gedeeltelijk transparante Delphinium.  Deze eenheid kreeg, door in de fotografie te spelen met het licht,  een mysterieuze uitstraling.

Kleurgebruik in de mengkleuren: phtalo blauw, gele oker, citroen geel, ultramarijn blauw, oxide rood en zwart. De buitenzijde van de lijst is bekleed met een witte damast.

De gehele lijst is afgewerkt met een transparante vernis.

Afmetingen: 44,7 cm hoog, 30,7 cm breed en 4,4 cm diep.

De ShadowBox wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 3o exemplaren.

Prijs: € 625,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button