.

christmas rose twins

Zoals de naam al aangeeft is de ShadowBox Christmas Rose Twins een tweeluik.

Beide bloemen komen van dezelfde plant en zijn onder dezelfde omstandigheden belicht en gefotografeerd. Ze zijn dus qua beeld en sfeer aan elkaar gekoppeld en worden niet los verkocht.

Door hun lichte en transparante karakter roepen de beelden de sfeer op van een fijn geschilderd stilleven.
Het kleurenpalet komt ook terug in de binnenkant van het frame door de mix van de kleuren caput mortuum violet en gele oker.

Over de gehele lijst is een uv-bestendige vernis aangebracht.

De hangconstructie is voor deze combinatie specifiek op maat ontworpen, waarbij het lijnenspel de kracht van het object versterkt.

De frames hebben beide een afmeting van 23,3 cm hoog en 16 cm breed en 4,4 cm diep. De voet heeft een diepte van 9,7 cm.

Het gecombineerde object wordt uitgebracht in een gelimiteerde en genummerde serie van 30 stuks.

Prijs voor de twee Boxes in staande uitvoering: € 475,00 en in hangende uitvoering: € 525,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button