.

indian cress (fragment 1)

Het kleine bloemetje van de Indian Cress is heel voorzichtig gedroogd, waardoor het mogelijk werd de fotografische compositie zo transparant mogelijk te houden.

Bij deze ShadowBox is heel specifiek een verbinding gemaakt tussen het hoofdonderwerp, de achtergrond en het ontwerp van de lijst.

Aan de hand van de kleur en de structuur van de bloem is nauwgezet gezocht naar overeenkomende kleuren. Bij de Indian Cress is dit zichtbaar in bijvoorbeeld de aubergine kleur die de achtergrond met de bloem verbindt.

De kleuren zijn aangebracht met aquarelverf op een speciale ondergrond, waardoor het craquelė-effect ontstaat. Deze ondergrond is tegelijk met het natuurlijk materiaal belicht en gefotografeerd, dus zonder digitale ingrepen. Hierdoor ontstaat een fragiel evenwicht.

Kleuren in het lijstontwerp: gele oker, ivoor zwart, oxide rood en ultramarijn blauw.

Afmetingen: 44,6 cm breed, 30,4 cm hoog en 4,4 cm diep.

De ShadowBox wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 30 exemplaren.

Prijs: € 650,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button