.

Rose I

Bij het ontwerpen van de ShadowBox Rose I zijn we een stap verder gegaan in het manipuleren van het natuurlijk materiaal.

De basis van de voorstelling is wat voorheen een bloeiende gele roos was. Het lichtdoorlatend maken van de bloem was een aanzienlijke uitdaging.  Pas na het wegsnijden van veel materiaal en het op een speciale manier drogen, bleek er in het fotografisch proces meer mogelijk. Het hart van de bloem bleef overeind, terwijl het blad de noodzakelijke transparantie kreeg.

In de achtergrond, die tegelijkertijd werd gefotografeerd, hebben we de kleuraccenten van het verval van de bloem opgenomen.

De kleuren aan binnenzijde van de lijstbekleding zijn: oxide rood, magenta, zwart en gele oker.

Ook de lijst van deze ShadowBox is bekleed met witte damast. De gehele lijst is afgewerkt met een transparante vernis.

Afmetingen: 44,7 cm breed, 30,6 cm hoog en 4,4 cm diep.

De ShadowBox wordt in staande of hangende uitvoering gecertificeerd uitgegeven in een serie van 30 exemplaren.

Prijs: € 625,00 (incl. btw)

Geïnteresseerd in deze ShadowBox?

Het aankopen van een kunstwerk is over het algemeen geen dagelijkse kost. Bij zo’n aankoop spelen vaak meerdere overwegingen.

Past het echt bij mij / ons? Hoe komt het het best tot z’n recht in mijn inrichting? Hoe plaatst ik zo’n ShadowBox voor mijn raam? Hangend of staand , al dan niet op een sokkel?

Wil je de collectie in het echt zien, al je vragen stellen en ons laten meedenken in je overwegingen? Wij ontvangen je met veel plezier in ons atelier in Nijmegen! Dat kan ook op afstand via Teams of FaceTime.

Bel ons op +31 6 814 64 364

Mail ons op info@fabricat.nl

Stuur ons een appje: klik op de WhatsApp-button